auto udlejning tyrkiet

auto udlejning Antalya

auto udlejning Alanya

Købssted
Turnaround
Købsdato / Buying Time
Retur Dato / Return Time
Valuta

NYHEDER

Om os

ACTIVE RENT A CAR har leveret kvalitet og service som en pålidelig og erfaren organisation i bilindustrien siden grundlæggelsen i 1988, i Istanbul, Tyrkiet. Det er en af ​​branchens førende virksomheder i Tyrkiet, da det har fuldstændig kundetilfredshed og faglig erfaring inden for området.

ACTIVE RENT A CAR, som har sit hjemmekontor i Antalya, er altid på service med sine kontorer og flåde i 81 byer og 55 lufthavne. Det er en pålidelig organisation på at levere VIP biler, luksuriøse biludlejning, flåde leasing og mere end én bil i forskellige byer som Antalya, Izmir, Istanbul og Ankara. Sammen med alle disse, ACTIVE RENT A CAR fortsætter med at lede industrien og yde service med sin let form af online betaling i 81 byer, veluddannede personale, der taler fremmedsprog som engelsk, tysk og russisk, og kontorer, der er åben og give service på alle tidspunkter af dagen og natten.

ACTIVE RENT A CAR gevinster succes ved at kombinere oplevelsen med kundetilfredshed. Som aktiv gruppe, vores fornemmeste gevinst er vores tillidsfulde kunder, og vi ved, at vores tilfredse kunder er vores ultimative succes og mest værdifulde reference.

Gæsteanmeldelser

Adınız Soyadınız E-Mail Adresiniz Din Kommentar Sikkerhedskode
Der er ingen kommentarer til denne side registreret.
Copyright Active Rent A Car. Tüm hakları saklıdır.
Bu site Webhox tarafından Hızlı Rent a Car paket sistemi ile hazırlanmıştır.